با سلام و خدا قوت خدمت دانشجویان گرامی،
دانشجویان محترم خواهشمند است در خصوص برگزاری امتحانات به نکات ذیل توجه نمایند:
» مکان برگزاری امتحانات بلوار ارتش  دانشگاه پیام نور مرکز _زابل می‌باشد.
» امتحانات دروس عمومی در سامانه سما به آدرس edu.pnu.ac.ir به صورت مجازی  برگزار  میگردد.
» امتحانات کاغذی در طبقه همکف سالن همایش شهید عیسی خدری از شماره صندلی ۲۷الی۲۰۰ برگزار خواهد شد.
» امتحانات الکترونیکی در طبقه دوم ساختمان کلاسها -مرکز کامپیوتر دانشگاه برگزار میگردد و شماره صندلی دانشجویان در این حوزه از شماره۱الی۲۶ می‌باشد.
» جهت ثبت نقد وایراد به سوالات امتحانی دانشجویان گرامی به سیستم گلستان ،آموزش،برگزاری امتحان،ثبت نقد وایراد به سوالات امتحان مراجعه نمایند.
» دانشجویان مهمان و تغییر محل آزمون ،در امتحانات تشریحی صرفا. از یک طرف پاسخنامه جهت پاسخ استفاده نمایند.
» در امتحانات الکترونیکی دانشجویان گرامی  وارد تب sad(ساد ) در صفحه دسکتاپ شده و با وارد نمودن  شماره دانشجویی به عنوان نام کاربری و کد ملی به عنوان گذر واژه و سپس تایید اطلاعات هویتی و درسی به سوالات پاسخ داده و در پایان گزینه پایان آزمون را اعمال نمایند ،پس از اعمال پایان آزمون توسط دانشجو نمره کسب شده در صفحه نمایش نشان داده میشود.
روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز زابل